Båttransport og sjøsetting i Oslofjorden

Eriksen Kran AS har spesialisert seg på båttransport og sjøsetting i Oslo, Viken og ellers rundt Oslofjorden. Vi tar også oppdrag ellers i landet.

20 års erfaring med transport av båt

Vi har over 20 års erfaring med sjøsetting, opptak og transport av små og store båter. Vår 100t/m kranbil er bygget for båttransport, og med våre spesialtilpassede båthengere kan vi også frakte store seilbåter og motorbåter.

Båttransport fra Marieholm Marina

Sjøsetting av båt

Transportering og sjøsetting av en båt kan være en stressende situasjon for en båteier og vi prøver å gjøre prosessen så enkel som mulig. Vi samarbeider med våre kunder for å prøve og møte deres behov. Vi kommuniserer jevnlig med kunden i løpet av turen, med oppdateringer og ved ankomst. Vi transporterer og behandler hver båt som om båten var vår egen.

Trygg båttransport

Vår flåte av lastebiler og trailere er godt vedlikeholdt og har regelmessig service. Våre ansatte er vennlige, erfarne sjåfører som har stolthet og trygghet i sine kjøreposter og deres tjeneste til deg og båten din.

  • Vi transporterer nasjonalt og internasjonalt
  • Vi leier ut lagringscontainere

Kranutleiernes Landsforening

Alle våre oppdrag utføres i henhold til bestemmelser vedtatt av Kranutleiernes Landsforening.
Transport av seilbåt
Transport av båt
Båttransport i Oslo og Viken

Kranutleie

Lei kran til ulike formål!

En av våre krantjenester er kranutleie. Enten det gjelder å sage grener på et høyt tre eller løfte en lekestue, et lysthus eller en jacuzzi, så har vi utstyr og mannskap.