Spesialtransport i Oslo og Viken

Eriksen Kran AS driver også med spesialtransport av blant annet rør og kabeltromler, brakker og containere, helikoptere, bygningslast, lekestuer, lysthus, jacuzzi og store juletrær.

Spesialtransport et viktig satsningområde

Med en moderne og velholdt utstyrspark, bestående av et stort antall semitrailere, lastebiler, kranbiler og avanserte hengerløsninger, er spesialtransport et svært viktig satsningsområde for oss.

Heising av byggemoduler

Store og små transportoppdrag

Vi har erfaring fra en lang rekke prosjekter og utfører både store og små transportoppdrag med spesialtransport. Med stort fokus på kundeservice, kvalitet og sikkerhet, tilbyr vi de beste transportøkonomiske løsningene for våre kunder. Sammen med våre kvalifiserte medarbeidere, er vi alltid klare for nye utfordringer, uansett vanskelighetsgrad.

Bildearkiv

I vårt bildearkiv vil du få et greit overblikk av hva vi transporterer. Om du har noe du er usikker på om vi kan frakte, er det ikke værre enn å ta kontakt med oss!

Kranutleiernes Landsforening

Alle våre oppdrag utføres i henhold til bestemmelser vedtatt av Kranutleiernes Landsforening.
Spesialtransport av festivaltelt
Transport av rør og kabler
Transport av hel bod eller lekestue

Kranutleie

Lei kran til ulike formål!

En av våre krantjenester er kranutleie. Enten det gjelder å sage grener på et høyt tre eller løfte en lekestue, et lysthus eller en jacuzzi, så har vi utstyr og mannskap.